Reciklažno dvorište u Sokobanji

Opština Sokobanja je potpisala ugovor za izgradnju reciklažnog dvorišta. Izgradnja dvorišta se sastoji iz tri faze koju čine izbor najboljeg ponudjača koji bi projektovao reciklažni centar, sledeća faza je izgradnja i krajnja faza nabavka opreme. Po ugovoru je bilo predvidjeno da se reciklažno dvorište završi do kraja godine ali zbog imovinsko-pravnih odnosa rok će biti pomeren.
Direktor JKP "Napredak" Saša Drljača je saopštio da će Sokobanja u proleće dobiti reciklažno dvorište.

izvor: RTV Soko

 

Komentari  

 
0 #1 RE: Reciklažno dvorište u SokobanjiDamjan 15-07-2012 19:28
Poštovani

Imate probleme kod skupljanja EPS materiala (stiropor) ne znate kud znjim. Mogu Vam pomoči.

Moje ime je Damjan Cimermančič i dolazim iz Slovenije i zastupnik sam poduzeča Grenmax iz Kine. Prodajemo mašine – compactore (briketirke) sa mogučnost rada 25kg/sat, 100kg/sat ili 200kg/sat. Svaka mašina ima instaliran svoj mlin tako, da nije potrbno nabaviti još jednu mašinu koje melje. Znam sad se pitate ako mi pravimo ove brikete kuda čemo s njim. I tu imam rešenje. Poduzeče za koje radim isto odkupuje »brikete« ili takozvane poluproizvode. Cena se definira na poslanom uzorku u Kinu gdje se u laboratoriju vidi kakav kvalitet EPS briketa imate. Kvalitet ovisi u tome kakav stiropor vi stavljate unutra.

Ako imate koje pitanje molim šaljite mi pitanje na e-mail adresu:I možemo se dogovoriti ili čuti ako imate još kojih pitanja.

Sa poštovanjem

Damjan Cimermančič
Citiraj
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži