Otvaranje Akva Parka u Sokobanji

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10

 

Pre godinu dana vlada republike Srbije usvojila je projekat izgradnje akva parka u Sokobanji. Sredstva za izgradnju ovog projekta su obezbedjena kao pomoć građevinskoj industriji.Akva park se nalazi na Podini u blizini fudbalskih terena.Izgradnja projekta je započeta sa prvim danima proleća a završila se 17.10.2011 godine kada je akva park i zvanično otvoren. Svečanom otvaranju prisustvovali su ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić kao i predsednik opštine Sokobanje Dimitrije Lukić i Dejan Nikolić, narodni poslanik.

Ugovorena vrednost radova je 133 miliona dinara a izvođači su bili "ZTR Gas oil" iz Sokobanje, "Gredi-Tel doo" iz Šarbanovca, "Bor-Igel" iz Knjaževca, "Zona-Dis doo" iz Kuršumlije i "VK Kompany doo" iz Sokobanje. Kompleks se sastoji od poluolimpijskog bazena sa sportskom opremom, kupališta za decu i odrasle, bazena sa tri tobogana i zgrade uprave. Ukupna površina kompleksa je 1,6 ha.

 

Komentari  

 
+4 #2 SramotaDejan 21-10-2011 10:59
Nemamo mi cime da se hvalimo i da slavimo, ovo je trebalo davno da se desi iz nasih licnih izvora sto je itek kako bilo izvodljivo gledajuci iz pravog ugla. Dosta smo se hvalili raznoraznim donacijama i slicno a nikada sami nista nismo uradili. ovo treba da protekne totalno mirno bez dizanja prasine jer uneku ruku dokazuje nasu nesposobnost.
Citiraj
 
 
+2 #1 KonačnoSasa 20-10-2011 13:39
Konačno da se nesto lepo desi i u Sokobanji, samo mislim da je malo kasno za ovako nešto
Citiraj
 

Dodaj komentar


Sigurnosni kod
Osveži